Christmas Timetable 2017

Written by DaraMacNamara on . Posted in General News

Click below for PDF of Christmas Timetable 2017:

Xmas Exam tt 2017 (updated 28 November)

 

Xmas Exam Timetable 2017

Wednesday 29th November

Time

6thYr.

5thYr.

LCA

4thYr.

3rdYr.

2ndYr.

1stYr.

8.45-10.15 1. Chemistry

2.Engineering

3. Religous Education.

Mt Hall

Business Studies

Library

8.45-9.45

ICT

Computer Room

No Exams 8.45-9.45

HISTORY

Gym

8.45-9.45

GEOGRAPHY

Gym

9.00-10.15

SCIENCE

Maths Block

10.45-1.15. 10.45-12.45

ENGLISH

Hl. 2hrs.

Ol. 1.5hrs.

Gym

10.45-12.15

1.PHYSICS

2. LCVP. 1Hr.

Library

10.45-11.45

Irish

Old Block 2.

No Exams 10.45-1.15

MATHS HL

10.45-12.45

MATHS OL

Gym

10.45-11.45

BUSINESS

Mt Hall

10.45-12.00

GAEILGE

Maths Block

Thursday 30th November

Time

6thYr.

5thYr.

LCA

4thYr.

3rdYr.

2ndYr.

1stYr.

8.45-10.15

    8.45-9.45

ENGLISH

Y4

D.A.T.S.

Mt Hall

8.45-9.45

Geography

Gym

8.45-10.15

MATHS

Gym

9.00 –10.15

HISTORY

Maths Block.

10.45-12.45

10.45-12.45

BIOLOGY

Gym

Art History

Gym

10.45-11.45

MATHS

P10.

D.A.T.S.

Mt Hall

10.45-12.45

HOME Ec.

MOCK

Gym

10.45-11.45

HISTORY

Gym

10.45-12.00

Maths in

Maths block.

1.30-3.30

Gaeilge

H.L 2hrs Ol.1.5hrs

Gym

1.30-3.30

English

Gym

         

Friday 1st December

Time

6thYr.

5thYr.

LCA

4thYr.

3rdYr.

2ndYr.

1stYr.

8.45-10.15

    Work experience. D.A.T.S.

Mt Hall

Science

90mins

Gym

Science

90mins

Gym

9.00-10.15

Geography

Maths Block

10.45-12.45

History

2hrs

Library

French / German 90Mins.

Gym

  D.A.T.S.

Mt Hall

Gaeilge

HL 90mins

OL 60mins

Gym

Home Ec.

2hrs.

G11 and

G8.

10.45-12.00

English

Maths Block

1.30-3.30

French /German

90mins

Gym

Maths

2hrs

Gym

         

Monday 4th December

Time

6thYr.

5thYr.

LCA

4thYr.

3rdYr.

2ndYr.

1stYr.

8.45-10.15

    8.45-9.45

SOCIAL ED

Old Block 2

Activity

Week.

French /German

90 Mins.

Gym.

Gaeilge

HL. 90mins

Ol. 60mins.

Gym

Classes as normal but finish at 2.25pm.

10.45-12.45

1. LCVP 90Mins.

2. MUSIC

3.ECONOMICS

Gym.

1.Applied Maths

2.Chemistry

3. Rel. Ed.

Gym

10.45-11.45

Hotel and Catering.

Old Block 2.

  English

H.L 2hrs

OL. 90mins.

Gym

Technical Graphics

90mins

G7

 

1.30-3.30

Art History

Gym

Gaeilge

H.L and Ol. 1.5hrs Gym

         

Tuesday 5th December

Time

6thYr.

5thYr.

LCA

4thYr.

3rdYr.

2ndYr.

1stYr.

8.45-10.15

  Geography

90mins

Gym

Classes as Normal but finish at 1.05 Activity

Week.

Metalwork Project session.

G9

French / German

1Hour.

Gym

Classes as normal but finish at 1:05

10.45-12.45

Physics

2hrs

Gym

1.Accountancy

90Mins

2.Engineering

Gym

.   Metalwork Project session

G9

English

90mins.

Gym

 

1.30-3.30

1.Applied Maths

2.Business Studies

Mt Hall.

3.Home Economics Elective work P2

Home Economics

Journal

Work S4

       

Wednesday 6 th December

Time

6thYr.

5thYr.

LCA

4thYr.

3rdYr.

2ndYr.

1stYr.

8.45-10.15

Geography 90mins.

Gym

History

Gym

Classes as normal Activity

Week.

.Business

90Mins

Gym

No Exam Classes as normal.

10.45-1.15

Maths 2.5hrs.

Gym

Biology

2hrs.

Gym

    Art Practical Exam. 90mins.

Library

   

Thursday 7th December

Time

6thYr.

5thYr.

LCA

4thYr.

3rdYr.

2ndYr.

1stYr.

8.45-10.15

Music Practical’s DCG

90mins.

G7

Classes as normal but finish at 2.25. Activity

Week.

8.45-10.15

1. Technical Graphics.

Library

2. Woodwork Portfolio assessment. M1

3..Art Project session

1.5hrs

8.45-9.45

Woodwork

Practical exam.

M2.

Mr Kirrane’s Class

Classes as normal but finish at 2.25pm.

10.45-12.45

Music Practical’s   .   10.45-12.45

Art Project session.

10.00-11.00.

Woodwork

Practical exam. M2

Mr Tummon’s Class

 

1.30-3.30

Staff Meeting Staff Meeting Staff Meeting   1.30-3.30.

Art Project session

   

Friday 8th December

Time

6thYr.

5thYr.

LCA

4thYr.

3rdYr.

2ndYr.

1stYr.

8.45-10.15

DCG Student Assignment

Project session

  Work Experience. Activity

Week.

English

SLAR

Meeting

NO Exam Classes as normal but finish at 2.25pm.

10.45-12.45

DCG Student Assignment

Project session